Ταλιατέλες με μανιτάρια και φέτα
10 agosto 2007 20:53 Συνταγή της κατηγορίας : Ζυμαρικά
Υλικά
500 γρ. ταλιατέλες
500 γρ. μανιτάρια
200 γρ. τυρί φέτα
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανό και σκόρδο (αν θέλετε)
Λίγο ηλιέλαιο για σοτάρισμα των μανιταριών
Εκτέλεση
- Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζετε τις ταλιατέλες για 8' περίπου.
- Τις στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλάνε.
- Σ'ένα τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια με το ηλιέλαιο.
- Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
- Στραγγίζετε το λάδι και βάζετε αν θέλετε μαϊντανό και σκόρδο.
-Ρίχνετε για 1/2 λεπτό τις ταλιατέλες και τη φέτα, κομμένη σε κύβους.
- Σερβίρετε αμέσως.