Πιπεράδα | Σαλάτες, Ορεκτικά & μεζέδες | Ελληνική Kουζίνα και Συνταγές!

Πιπεράδα


Υλικά

για 4 άτομα 

2 κουταλιές λάδι
2κρεμμύδια σε ροδέλες
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 κόκκινη πιπεριά ροδέλες
1 πράσινη πιπεριά ροδέλες
4 ντομάτες ψιλοκομμένες
6 αβγά 1 κουταλάκι ρίγανη


ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20 λεπτά
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 λεπτά


Εκτέλεση

- Ζεσταίνετε το λάδι σε φαρδύ τηγάνι και σοτάρετε να μαλακώσουν.
- Προσθέτετε τις πιπεριές και σιγοβράζετε για 10 λεπτά.
- Ρίχνετε τις ντομάτες και αφήνετε για 2 λεπτά.
- Χτυπάτε τα αβγά με τη ρίγανη και αλατοπίπερο και ρίχνετε στο τηγάνι.
- Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε την πιπεράδα να ψηθεί καλά.
- Αν θέλετε τη βάζετε για 5 λεπτά σε γκριλ, να ροδίσει η επιφάνεια.