Τραχανάς Τρικαλινός με αυγοτάραχο (προέλευση Τρίκαλα) | Ζυμαρικά, Με ψάρια ή θαλασσινά, Συνταγές από facebook | Ελληνική Kουζίνα και Συνταγές!

Τραχανάς Τρικαλινός με αυγοτάραχο (προέλευση Τρίκαλα)


Υλικά για δύο άτομα

120 γραμμ. τραχανά γλυκό
ξύσμα ενόs λάιμ ή μισού λεμονιού
50 γραμμ. αβγοτάραχο Τρικαλινού
άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

- Ζεσταίνουμε 1 λίτρο νερό, ρίχνουμε τον τραχανά και το ξύσμα, βράζουμε ώσπου να δέσει η σούπα.
- Κόβουμε το αβγοτάραχο σε διαφανείς φλουδίτσες ή λεπτά κυβάκια.
- Ρίχνουμε το αβγοτάραχο και πολύ πολύ πιπέρι στη σούπα, αναμειγνύουμε, τραβάμε από φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.