Κριθαράκι Άσπρο | Ζυμαρικά | Ελληνική Kουζίνα και Συνταγές!

Κριθαράκι Άσπρο


Υλικά

1/2 πακέτο κριθαράκι
2 κουταλιές βούτυρο
3 φλιτζάνια νερό
αλάτι και πιπέρι
6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο


Εκτέλεση

- Βάζετε σε μία κατσαρόλα το νερό να βράσει
- Ρίχνετε το κριθαράκι
- Προσθέτετε το βούτυρο
- Αλατοπιπερώνετε
- Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να μαγειρευτεί
- Σερβίρεται με κεφαλοτύρι