Χαλβάς Φαρσάλων | Γλυκά | Ελληνική Kουζίνα και Συνταγές!

Χαλβάς Φαρσάλων


Υλικά

Σιρόπι
3 φλυτζάνια Ζάχαρη
4 φλυτζάνια Νερό
1 φλυτζάνιαΛάδι
1 Πακέτο Σιμιγδάλι χοντρό ( 500 γρ. )

Εκτέλεση

- Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας το νερό με τη ζάχαρη.
- Καβουρντίζουμε το σιμιγδάλι στο καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει και ρίχνουμε το σιρόπι ανακατεύοντας ώστε να ξεκολλάει από τον πάτο της κατσαρόλας.
- Στρώνουμε το μίγμα σε μια φόρμα και το αφήνουμε να κρυώσει.