Αρνί της Κατσαρόλας | Με κόκκινο κρέας | Ελληνική Kουζίνα και Συνταγές!

Αρνί της Κατσαρόλας


Υλικά

2 κιλά αρνί μπούτι
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 λεμόνι
αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση

- Αλατοπιπερώνετε το κρέας
- Βάζετε το βούτυρο στην κατσαρόλα να κάψει
- Τσιγαρίζετε το κρέας
- Προοθέτετε το χυμό του Λεμονιού και αφήνετε να βράσει
- Προσθέτετε 2 φλιτζάνια νερό, σκεπάζετε και χαμηλώνετε τη φωτιά μέχρι να μείνει με την σάλτσα του