Πιλάφι Αντζεμ | Με κόκκινο κρέας, Όσπρια, ξηρ. καρποί & δημητριακά | Ελληνική Kουζίνα και Συνταγές!

Πιλάφι Αντζεμ


Υλικά

1 κιλό αρνί
1 Φλιτζάνι ρύζι
2 1/2 φλιτζάνια νερό
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 ντομάτες τριμμένες
αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση

- Κόβετε το κρέας σε κομμάτια
- Αλατοπιπερώνετε
- Βάζετε το βούτυρο να κάψει και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν
- Προσθέτετε το κρέας και ανακατεύοντας συνεχώς το τσιγαρίζετε
- Προσθέτετε τις ντομάτες
- Προσθέτετε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας
- Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να βράσει
- Όταν είναι έτοιμο και μείνει με την σάλτσα του προσθέτετε το ρύζι και τα 2 1/2 φλιτζάνια νερό
- Αλατοπιπερώνετε
- Αφήνετε να σιγοβράσει