Σουπιές µε σπανάκι (προέλευση Κρήτη) | Με ψάρια ή θαλασσινά, Λαχανικά | Ελληνική Kουζίνα και Συνταγές!

Σουπιές µε σπανάκι (προέλευση Κρήτη)


Υλικά

1 κιλό σουπιές
1 κιλό σπανάκι
1 ποτήρι λάδι
2 κρεµµύδια
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
λίγο άνηθο
λίγο δυόσµο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

- Kαθαρίζουµε τις σουπιές, τσιγαρίζουµε τα κρεµµύδια µε το λάδι και προσθέτουµε τον άνηθο και το δυόσµο και στη συνέχεια τις σουπιές σε µικρά κοµµάτια.
- Οταν πάρουν µια βράση σβήνουµε µε το κρασί, βάζοµε λίγο αλάτι και πιπέρι και 2 ποτήρια νερό και αφήνουµε το φαγητό να µισοψηθεί.
- Ρίχνουµε και το σπανάκι ψιλοκοµµένο και σε 10 λεπτά τα φαγητό είναι έτοιµο.